gulvafslibning aalborg

Vælg den rigtige fagmand til din istandsættelse

Vælg den rigtige fagmand til din istandsættelse

editorial

Skal dit trægulv have en kærlig opdatering med en gulvafslibning – måske endda en afhøvling – så handler det om at finde den rigtige håndværker til opgave. Få gode råd til at vælge.

Det er altid svært, når det kommer til håndværkere, for der florerer så mange historier om misligeholdte deadlines, om dårlige oplevelser, overskridelse af budgetter og håndværk, der ikke er for godt. Af samme grund kan det være svært at vælge en håndværker, hvis du står overfor en istandsættelse af dine trægulve, men i samarbejde med Gulvkanonen i Aalborg har vi samlet en række gode tips til dig.

Sådan vælger du den rette gulvsliber

Når du skal finde den rette håndværker til dit projekt – hvad enten det er til gulvafslibning eller noget andet – kan du med fordel følge nedenstående tre råd:

1) Søg referencer

Som det første bør du undersøge, om nogle af virksomhederne i dit lokalområde har referencer, de henviser til. Hvad siger tidligere kunder; og ikke bare på deres egen hjemmeside, men på sider som Trustpilot eller lignende.

Selvfølgelig kan der være utilfredse kunder – det er nærmest umuligt at undgå – men er kunderne overordnet tilfreds med det arbejde, virksomheden har udført?

2) Indhent flere tilbud

På baggrund af dine undersøgelser med referencer og anmeldelser af forskellige virksomheder, kan du udvælge tre firmaer, du indhenter tilbud fra – det giver et godt sammenligningsgrundlag.

Læg mærke til udførligheden i det tilbud, du modtager. Er det professionelt sat op, og indeholder det alt, hvad du har brug for, så du ikke rammes af en stor efterregning senere i forløbet? Vær samtidig opmærksom på, at det ikke altid er prisen, der er det vigtigste; kvaliteten spiller i den grad også en rolle.

3) Mærk efter 

Det lyder måske lidt søgt, men faktisk er det rigtig vigtigt, at du har tillid til din håndværker. Hvis det føles forkert, så er det som regel, fordi din mavefornemmelse forsøger at fortælle dig noget, så lyt til den.