gulvafslibning aalborg

Få de flotteste gulve med en gulvafslibning i Aalborg

Få de flotteste gulve med en gulvafslibning i Aalborg

editorial

Er du den glade ejer af et hus eller en lejlighed, hvis gulve er beklædt med ægte træ? Så bør du gøre hvad du kan for at værne om dit trægulv. Og er det ridset, snavset og plettet, kan du få det til at stråle på ny med en professionel gulvafslibning.

Hvordan foregår gulvafslibning?

En gulvafslibning er en proces, som foregår i flere trin. Når du får besøg af en professionel gulvmand, vil han som noget af det første foretage en vurdering af træværkets tilstand og beskaffenhed. Langt de fleste trægulve kan sagtens tåle en gulvafslibning – men er der dybe skader eller niveau forskelle i gulvet, kan det være nødvendigt med den noget mere invasive gulvafhøvling. Mener din gulvmand, at gulvet kan blive flot med en gulvafslibning, vil han først slibe gulvet.

Selve afslibningen foregår ved hjælp af en maskine som er konstrueret til formålet. Det kræver et vist håndelag og en god portion erfaring at manøvrere denne tunge maskine, som godt kan finde på selv at tage styringen, hvis den håndteres af novicer. Dette er en af grundene til, at det tilrådes at vælge en professionel og faglært håndværker til at udføre en gulvafslibning.

Når gulvet er blevet slebet med først groft og dernæst fint sandpapir, vil du blive overrasket over hvor lyst og ensartet træværkets overflade fremstår. Det er som at få et helt nyt gulv. Pletter, misfarvninger og overfladiske ridser er forsvundet, og gulvet dufter som var det ganske nylagt.

Så er det tid til den plejende og beskyttende efterbehandling, som for eksempel kan bestå af sæbe, olie eller lak efter dit eget valg. Ønsker du en forseglet overflade, som ikke kræver pleje og vedligeholdelse, skal du vælge lak, fernis eller maling. Og er du vild med den silkematte overflade, og vil du gerne fremhæve træets karakteristika, kan du vælge olie eller sæbe behandling.

Få et godt tilbud på gulvafslibning hos Gulvkanonen i Aalborg på gulvkanonen.dk