gulvafslibning aalborg

Giv gulvet en chance mere med en gulvafslibning i Aalborg

Giv gulvet en chance mere med en gulvafslibning i Aalborg

editorial

Når et sæbe behandlet trægulv ikke bliver vedligeholdt efter forskrifterne, vil de første tegn på slitage hurtigt vise sig. Disse vil være tydeligere i et gulv af netop denne type, idet sæbe behandlingen efterlader et gulv flere toner lysere end træværkets oprindelige nuance. Samtidig vil gulvets overfladet blive strålende med et hvidligt, nærmest overjordisk skær.

Det er klart, at slitage i form af nedtrådt skidt og støv, spildte væsker, solfalming og udtørring af træværket kommer til at stå i grel kontrast til den smukke overflade. Der hvor gulvet er allermest anvendt eller ligger i direkte solskin fra vinduer og terrasse døre, vil gulvet fremstå mat, gulligt, og med en snusket overflade fra de slidspor, som opstår når støv trædes ned i gulvbrædderne. Og hvis du flytter tæppet, sofaen eller andre møbler, som har stået på det samme sted i mange år, vil du tydeligt kunne se hvad slitagen har gjort ved dit før så kønne gulv.

Hvordan får jeg mit slidte trægulv pænt igen?

Du vil opleve, at det er umuligt at genskabe den hvidlige og silkematte overflade med almindelig gulvvask. Lige så snart gulvet tørrer, vil de overfladiske tegn på slid træde frem med samme tydelighed. Derfor er det nødvendigt at tage krassere midler i brug.

Til alt held kan du faktisk komme rigtig langt for få midler. Du behøver for eksempel ikke at skulle ud i en gulvafhøvling for at få gulvet til at stå som nyt igen. De overfladiske skønhedspletter stikker sjældent dybere end et par millimeter, og kan således sagtens fjernes med en effektiv og grundig gulvafslibning. Og hvis du ønsker dig et flot gulv, som ikke kræver så megen vedligehold, kan du vælge en anden type efterbehandling – for eksempel en klar, hvid pigmenteret lak.

Du kan læse mere om gulvafslibning, og få et godt tilbud, på Gulvkanonen.dk