gulvafslibning aalborg

Den bedste gulvafslibning i Aalborg, udført af professionel gulvmand

Den bedste gulvafslibning i Aalborg, udført af professionel gulvmand

editorial

Når olie eller sæbe behandlede trægulve når en vis alder i forhold til deres seneste behandling, vil overfladen uvægerligt komme til at fremstå træt og trist. Dette skyldes daglig slitage, ved hvilken den beskyttende hinde, som gulvet modtog ved denne behandling, forsvinder og efterlader gulvets overflade blottet og sårbar. Slitagen er allermest tydelig i de lyse, sæbe behandlede gulve, hvor den slidte og grålige overflade vil fremstå i skærende kontrast til den smukke, hvidligt skinnende ditto.

Dette vil du selv kunne iagttage, hvis du ruller gulvtæppet til side eller flytter sofaen fra dennes vante plads. Der, hvor gulvet har været beskyttet af møbler eller tæpper, vil overfladen stadig stå nogenlunde intakt, mens den på udsatte steder vil være enten gråligt mat af nedtrådt støv og skidt (de såkaldte slidspor), gullig som følge af udsættelse for solens stråler (det man kalder for solfalming) eller plettet og skjoldet af spildte væsker, som er blevet suget ned i træværket, idet gulvet som følge af slid har mistet sine støv og væske afvisende egenskaber.

Hvad stiller jeg op med det slidte og triste trægulv?

Det er rigtig ærgerligt, når det sæbe behandlede gulv mister sin nærmest overjordiske charme og lækre, silkematte overflade. Men til alt held er det ikke værre, end at det kan reddes med en grundig og effektiv gulvafslibning – og en efterfølgende behandling med eksempelvis sæbe eller olie.

Med en professionel gulvafslibning kan du komme de grimme misfarvninger og øvrige skønhedspletter samt splinter, ridser og skrammer til livs, og samtidig få mulighed for at vælge en anden form for efterbehandling. Hvis du ikke ønsker en behandling, som gør gulvet nær so plejekrævende som eksempelvis en sæbe behandling, kan du vælge en behandling med klar eller hvid pigmenteret lak, som også giver en smuk – og noget mere hårdfør – overflade.

Læs mere, og book en gulvafslibning, på Gulvkanonen.dk