gulvafslibning aalborg

Giv dit trægulv en chance mere med en gulvafslibning i Aalborg

Giv dit trægulv en chance mere med en gulvafslibning i Aalborg

editorial

Er du ked af dine slidte, plettede og splintrede trægulve, og drømmer du om at skifte dem ud – enten med et nyt trægulv eller med en anden type gulvbelægning? Så bør du træde et skridt tilbage, og undlade at begå samme fejl som så mange andre boligejere har begået.

Dit trægulv er et uvurderligt aktiv for din bolig

Måske tænker du, at det grimme og triste trægulv umuligt kan repræsentere nogen form for værdi. Men her tager du fejl. Et trægulv – såfremt træværket ellers er sundt og intakt – kan få værdien på dit hus eller på din lejlighed til at stige i en salgs situation. Såvel ejendomsmæglere som potentielle købere, sætter større pris på massive trægulve, end du måske lige går og tror. Og det i særdeleshed hvis trægulvet er originalt.

Et originalt trægulv – hvad end det drejer sig om et plankegulv, et parket gulv eller et gulv af brædder eller lameller – som er lagt samtidig med at boligen blev opført, vil altid komplimentere huset eller lejligheden på en måde, som et beton, cement eller laminat gulv aldrig ville kunne gøre det. Træværk har personlighed og charme, og egner sig perfekt som gulvbelægning, idet det som regel er en fornøjelse at betræde. I hvert fald når det er velplejet og velholdt – og ikke fyldt med overfladiske ridser, skrammer og splinter.

Mit trægulv er utroligt slidt – hvad gør jeg?

Når først slitagen er nået der til, hvor gulvet begynder at danne splinter, og hvor du ikke længere kan tørre spildte væsker op med en klud, fordi gulvet har mistet sine væske afvisende egenskaber, skal der en gulvafslibning til for at genskabe det smukke og ensartede gulv. Her anbefales det, at du får fat på en dygtig, erfaren gulvmand, som kan hjælpe dig med at udføre denne tunge og trælse opgave. En dygtig håndværker med speciale i gulvafslibning vil på få timer kunne gøre dit gulv skinnende og ensartet på ny.

Book din gulvmand på Gulvkanonen.dk