Misbrugscenter

Et misbrugscenter og ens svære indstilling til tingene

Et misbrugscenter og ens svære indstilling til tingene

editorial

Denne artikel kan godt komme til at lyde lidt frelst på overfladen, men giver du dig selv tid til at fordybe dig i den, så har vi en tiltro til, at du vil kunne se, hvordan denne opfattelse kan hjælpe dig, hvis du vælger at omfavne den.

Dette vil https://behandlingscenter-stien.dk formentlig også give os ret i, da udtalelsen, som hele denne artikel bygger på, kommer fra en behandlingsmetode og er en del af den.

Nemlig, at man skal lære at kende til de ting, man kan gøre en forskel ved; acceptere dem, som man ikke kan ændre, men vigtigste af alt, så skal man lære at spotte forskellen.

Umiddelbart kan dette lyde meget indlysende, men det er faktisk meget mere besværligt at praktisere.

Faktisk er det nogle gange besværet med at kunne se denne forskel, som har ført et misbrug med sig, fordi man har lovet for meget, slået for stort et brød op eller bare troet, man kunne mere, end kroppen og sindet egentlig kunne være med til.

Når man så er helt nede i misbruget, så er der tankerne om alle disse ting, man tror man kan overskue samt dem, man slet ikke kan overskue og dem, man burde overskue, men ikke kan på grund af misbruget, der fylder ens sind.

Så oplever man skyldfølelse over ikke at kunne gøre noget ved det, og ens misbrug stikker helt af.

Kommer man så i behandling, så lærer man – for en stund – at slappe helt af i sindet og huske på, at ingen er superhelte.

Senere skal man så til at bygge en tilværelse op igen, og her skal man så virkelig til at revurdere ens tidligere opfattelse af, hvad man kan overskue og ikke kan.

Ellers kan man risikere at ryge ind et misbrug igen og falde tilbage, men at meditere og huske på, at man er til for at redde sig selv, så kan det give en ro i kroppen.