skøde

Skødeskrivning – få en favorabel pris hos en dygtig boligadvokat

Skødeskrivning – få en favorabel pris hos en dygtig boligadvokat

editorial

Et skøde er et centralt dokument i forbindelse med en bolighandel, og der skal altid udarbejdes et nyt skøde, når en bolig får nye ejere. Hvis det er dig, som er den heldige ejer af en ny bolig, vil du selvfølgelig gerne have skødet som bevis på, at boligen tilhører dig. Så snart skødet er tinglyst, kan sælger ikke længere sælge boligen videre til en anden. I Danmark er der ingen faste regler for, hvem det er, som skal udarbejde skødet, og det kan i princippet godt være dig selv. Alligevel vælger flertallet af boligkøbere at kontakte en boligadvokat for at få udarbejdet og tinglyst skødet med henblik på, at alt kommer til at foregå korrekt. En boligadvokat kan hurtigt klare opgaven for dig, og det behøver ikke at være dyrt. Når boligadvokaten har udarbejdet skødet, er det nemt for dig at godkende det med NemID.

Sammenlign priser eller tjek Trustpilot.dk

Du kan godt få en favorabel pris hos en dygtig og erfaren boligadvokat. Men hvordan finder du lige frem til sådan én? Det gør du eksempelvis ved at sammenligne priser online. I dag har de fleste boligadvokater en hjemmeside, og mange skriver priserne direkte på hjemmesiden. Du kan også læse andre boligkøberes anbefalinger på Trustpilot.dk, hvilket giver meget god inspiration. Nogle boligadvokater tilbyder faste lave priser på skødeskrivning, og det har selvfølgelig den fordel, at du kender prisen på forhånd og dermed ikke bliver overrasket, når du modtager regningen. 

Se et eksempel på priser på skødeskrivning

Vil du gerne have et fingerpeg om prisniveauet, så kan du f.eks. se priserne på at få udarbejdet et skøde hos eBoligadvokat.dk, som er et firma på Frederiksberg. Her har de faste lave priser på skødeskrivning, og du får en dygtig boligadvokat med mangeårig erfaring, som hurtig og effektivt klarer opgaven for dig.