skøde

Billig skødeskrivning – familieoverdragelse, bolighandel eller skilsmisse

Billig skødeskrivning – familieoverdragelse, bolighandel eller skilsmisse

editorial

Står du et sted i livet, hvor du ønsker at overdrage en privatbolig eller virksomhed til andre i familien, så skal der i forbindelse med overdragelsen udarbejdes et skøde som bevis på, hvem de nye ejere er. Er der tale om ændringer i ejerandele i f.eks. en virksomhed, så er det lige så vigtigt at få udarbejdet et nyt skøde. Det kan anbefales at hyre en boligadvokat til at udføre opgaven, så det bliver gjort korrekt. Det er hurtigt klaret, og det eneste, du skal gøre, er at underskrive skødet med NemID.

Nyt skøde ved boligkøb

Samme procedure gør sig gældende, hvis du står og skal købe en ny bolig. Har du fundet det helt rigtige hjem til dig og din familie, så skal du og din partner selvfølgelig have et skøde, som beviser, at det nu er jeres bolig.

Nyt skøde ved skilsmisse

Skal du og din ægtefælle skilles, og ønsker den ene af jer at blive boende i boligen og købe den anden part ud, så skal der udarbejdes et nyt skøde. Det kan være rart at overlade det praktiske papirarbejde og de juridiske formaliteter til en boligadvokat i en situation, som måske i forvejen virker uoverskuelig for jer.

Find billig boligadvokat ved pristjek online

Hvis du ikke umiddelbart kender en boligadvokat, som du kan kontakte, eller hvis du gerne vil finde én, som kan tilbyde dig skødeskrivning til en billig pris, så kan du f.eks. gå online og sammenligne priser hos forskellige boligadvokatfirmaer. Andres meninger kan også give dig et fingerpeg om, hvilke boligadvokater der er billige og kompetente. Nogle boligadvokater tilbyder faste lave priser på skødeskrivning, og dermed kender du prisen, før du hyrer en boligadvokat fra det pågældende boligadvokatfirma. Du kan se et eksempel på billige priser her: eboligadvokat.dk/skoede. Du kan nemt kontakte firmaet online, hvis du ønsker at vide mere.