skøde

Billige priser på skødeskrivning i forbindelse med familieoverdragelse

Billige priser på skødeskrivning i forbindelse med familieoverdragelse

editorial

Er tiden kommet til familieoverdragelse af bolig eller virksomhed, så vil det være en fordel for dig at hyre en boligadvokat til at hjælpe dig med den juridiske del. Med en dygtig boligadvokat ved din side kan du både få kompetent rådgivning og hjælp til skødeskrivning. Det er sådan, at hver gang en ejendom handles eller overdrages, så skal der udarbejdes et nyt skøde, som beviser, hvem der ejer ejendommen. Du kan dermed ikke komme udenom, at der skal skrives og tinglyses et nyt skøde, og det bedste er at få en boligadvokat til at udføre opgaven.  

Lad boligadvokaten ordne formaliteterne

Når du overlader det til en boligadvokat at udarbejde et skøde, er du både sikker på, at det bliver udført korrekt og formaliteterne er i orden, og samtidig slipper du selv for at bekymre dig om det. Når skødet er udarbejdet, skal det underskrives med NemID og tinglyses. Tinglysningen kan boligadvokaten naturligvis også hjælpe dig med.

Indhent billige tilbud online

Hvis du ikke lige kender en billig boligadvokat, så kan du søge efter én online. Det er ikke sikkert, at den boligadvokat, der bor tættest på dig, er den billigste. Men så kan du heldigvis søge efter boligadvokater andre steder i landet. De fleste boligadvokatfirmaer har hjemmesider, hvor du kan læse mere om skødeskrivning og se, hvad firmaerne kan tilbyde, og hvad det koster. Det giver dig gode muligheder for at sammenligne priser og indhente tilbud. Foretrækker du en boligadvokat, som kan tilbyde en fast lav pris, så er det også en mulighed. Fordelen ved en fast lav pris er, at du ikke bliver ubehageligt overrasket over, at der er pålagt ekstra gebyrer eller skjulte omkostninger, når du modtager regningen. Du kan f.eks. kontakte https://eboligadvokat.dk/skoede/ på Frederiksberg for et uforpligtende og gratis møde, hvis du gerne vil vide mere.