skøde

Få billig boligadvokat til at hjælpe dig med skøde og tinglysning

Få billig boligadvokat til at hjælpe dig med skøde og tinglysning

editorial

Har I endelig fundet den helt perfekte bolig, som passer til jeres familieliv? Så vil I naturligvis gerne flytte ind hurtigst muligt. Men først er der noget formelt papirarbejde, som skal ordnes, inden I kan få nøglerne udleveret til jeres nye hjem. En del af papirarbejdet omfatter udarbejdelse af et skøde, som er jeres bevis på, at I ejer boligen, og at sælger ikke længere kan sælge boligen videre til andre interesserede købere.

Hvordan foregår skødeskrivning?

Der er ingen regler for, hvem der skal udarbejde skødet, så det kan i princippet godt være jer selv, der gør det. Men de fleste boligkøbere vælger alligevel at hyre en boligadvokat. Det vil også være en fordel for jer, fordi I så kan være helt sikre på, at opgaven bliver udført korrekt. I skal dog stadigvæk selv underskrive skødet med NemID, og så skal det tinglyses. En erfaren boligadvokat kan hurtigt og effektivt udføre opgaven, og det behøver ikke at koste jer dyrt.

Faste og favorable priser på skødeskrivning

Søger I online efter boligadvokater, så kan I sammenligne priser på skødeskrivning hos forskellige boligadvokatfirmaer. Priserne er ikke nødvendigvis billigst i jeres eget lokalområde, men så kan I vælge en billig boligadvokat længere væk, som tilbyder at hjælpe jer telefonisk og via e-mail. I kan også læse anbefalinger på Trustpilot.dk for at se, hvad andre boligkøbere har af erfaringer med køb af boligadvokathjælp til skødeskrivning. Priserne på skødeskrivning varierer, men det er muligt at finde boligadvokater, som tilbyder en fast lav pris. Det gør de f.eks. hos eBoligadvokat.dk på Frederiksberg. Her koster det 2.500 kr. inklusiv moms at få professionel hjælp til skødeskrivning, og I kan læse mere om skødeskrivning og priser her: https://eboligadvokat.dk/skoede/. Vil I gerne vide mere om, hvad eBoligadvokat.dk kan tilbyde jer, så kan I f.eks. booke et gratis og uforpligtende møde med en boligadvokat.