power bi kurser

Styrk dine forretningsbeslutninger - giv dine medarbejdere Power BI Kurser

Styrk dine forretningsbeslutninger - giv dine medarbejdere Power BI Kurser

editorial

Skal din Business Intelligence eller research and development afdeling være skarpere i deres behandling af de data, på hvilke dine vigtige forretnings beslutninger hviler? Så bør du forsyne dine medarbejdere med det rette værktøj – for eksempel Microsoft Power BI. Og i samme åndedrag kan du med fordel tilmelde dem et lærerigt og spændende Microsoft Power BI kursus, så de lærer at bruge de nye redskaber optimalt.

Hvorfor anvende Microsoft Power BI?

Microsoft Power BI er et særdeles anvendeligt program med mange forskellige funktioner og features, som understøtter den gode og frugtbare research.

Med Microsoft Power BI får dine Business Intelligence medarbejdere et stærkt redskab, som kan anvendes bredt i forbindelse med såvel analyse og fremskrivning som rapportering og briefing. Du kan nemlig bruge Microsoft Power BI til indhentning og bearbejdning af data fra en lang række interne og eksterne data kilder, og transformere disse til spiselige visualiseringer i form af grafer og diagrammer.

Microsoft Power BI gør arbejdet med Business Intelligence langt mere overskueligt og nemt at gå til. Og så kan du være sikker på, at dine forretnings beslutninger på alle niveauer bliver foretaget på baggrund af et sundt og gennemarbejdet data grundlag.

Bedre rapportering med Microsoft Power BI

Dine medarbejdere vil især kunne have glæde af de gode muligheder for effektiv og nøjagtig rapportering, som i høj grad er automatiseret i Microsoft Power BI. Ved hjælp af smarte dashboards kan Business Intelligence specialisterne følge udviklingen live, og tage snap shots heraf til brug ved præsentationer.

Du får hermed en klar og skarp rapportering, således at forretningen altid er up to date med de seneste tendenser, og hurtigt kan tage stilling til eventuelle udsving. På den måde er du garanteret Business Intelligence data, som fungerer præcis efter hensigten.

Du finder de bedste Microsoft Power BI kurser hos 4d.dk