power bi kurser

Stærk forretnings analyse med Power BI kurser

Stærk forretnings analyse med Power BI kurser

editorial

Skal din virksomhed forblive i spidsen af feltet – og gerne holde positionen i mange år? Så bør du satse på stærk forretnings udvikling, baseret på analyse, bench marking og kvalificerede forecasts. Med andre ord: Alt, hvad der hører under Business Intelligence.

Hvad er Microsoft Power BI?

Microsoft Power BI er et utroligt anvendeligt og brugervenligt værktøj for medarbejdere, som arbejder med forretnings udvikling, corporate research og Business Intelligence. Med Microsoft Power BI får du mulighed for at udføre effektiv data analyse og udfærdige flotte, autogenererede rapporter. Du kan indhente data fra mange forskellige data kilder så som databaser og warehouses, og du kan anvende Microsoft Power BI til bearbejdelse og behandling af disse data.

Du kan skabe visuelle repræsentationer af større datamængder – for eksempel grafer og diagrammer – således at disse data bliver mere overskuelige og spiselige. Du kan dele dine rapport på stationære såvel som på mobile enheder og platforme (for eksempel smartphones og tablets), og ved hjælp af smarte dashboards levere 360 graders data insights, som kan bruges til at understøtte forretningens beslutninger på alle niveauer.

Hvem har brug for Microsoft Power BI?

Dine medarbejdere i virksomhedens forretnings afdeling, som sidder med R&D eller Business Intelligence som en del af deres daglige arbejde, kan have stor glæde af et redskab så som Microsoft Power BI. Microsoft Power BI er særligt tilrettelagt work flowet i sådanne afdelinger, og kan desuden tilpasses, således at det passer præcist til netop din virksomhed.

Med Microsoft Power BI har dine medarbejdere et effektivt værktøj, når de skal udføre bench marking eller lave forecasts på virksomhedens aktiviteter. Du vil kunne få langt større tryghed for at foretage de rette beslutninger på forretningens vegne, hvis dine Business Intelligence folk sidder trygt i sadlen – og det gør de, når de mestrer Microsoft Power BI.

Du kan finde relevante Microsoft Power BI kurser hos 4d.dk