power bi kurser

Hvad er Microsoft Power BI?

Hvad er Microsoft Power BI?

editorial

Microsoft Power BI er en samlet løsning til forretnings analyse. Med Microsoft Power BI kan du visualisere dine data ved hjælp af grafiske repræsentationer, for eksempel diagrammer. Du kan også bruge Microsoft Power BI som kommunikations værktøj, og dele dine indsigter med resten af organisationen – eller integrere dynamisk opdaterede indsigter i din website eller i en app.

Microsoft Power BI giver dig mulighed for at oprette forbindelse til flere hundrede datakilder. Og så kan du oprette live dashboards og rapporter, som automatisk opdateres, og på den måde bringe dine data til live.

Microsoft Power BI understøtter de vigtige forretnings beslutninger

Når du vælger at anvende Microsoft Power BI som dit Business Intelligence værktøj, får du mulighed for at tage hurtige og sikre beslutninger på et oplyst grundland. Du kan nemt og hurtigt oprette forbindelser til dine datakilder, hvorefter du ved hjælp af et brugervenligt interface kan modellere og udforske dine data. Du kan oprette let læselige og overskuelige rapporter med visualiseringer som letter forståelse og samarbejde.

Microsoft Power BI integrerer gnidningsfrit med mange andre nyttige værktøjer som for eksempel Microsoft Excel, og deler diverse Microsoft applikationers nemme og tilgængelige bruger interface. Du kan, med andre ord, komme hurtigt i gang med at oprette rapporter, fremskrivninger og analyser med Microsoft Power BI.

Hvor kan jeg lære mere om anvendelse af Microsoft Power BI?

Hos den københavnsk baserede kursus virksomhed 4D finder du vel tilrettelagte Microsoft Power BI kurser på alle niveauer. Du kan vælge præcis det Microsoft Power BI kursus der passer til dig – eller til din virksomheds behov. Er du leder af en afdeling, som har brug for en opgradering på det faglige plan, kan du tilmelde en gruppe af medarbejdere og eventuelt få de dygtige kursus medarbejdere hos 4D til at skræddersy et kursus. Få mere information på 4d.dk