power bi kurser

Derfor skal du vælge kursus i Power BI

Derfor skal du vælge kursus i Power BI

editorial

Business Intelligence er noget rigtig mange virksomheder arbejder med. Det har derfor en stor betydning for virksomheden, når man ansætter et nyt personale, at den aktuelle person kender til Business Intelligence, og har erfaring med at anvende det i praksis. Business Intelligence er i dag i stor grad med til at danne grundlag for retning og strategier for de større virksomheder i dag. Data har derfor en stor værdi for virksomhederne. Det gælder både data for ens koncept internt, men også i forhold til de oplysninger og data man kan indsamle på sine kunder. 

Hvis du derfor har ansvaret for en afdeling eller en virksomhed, kan det være aktuelt at kigge på om du vil uddanne dit personale i at blive bedre til at anvende Business Intelligence. Du kan i dag vælge imellem forskellig kurser alt efter, hvad jeres niveau passer til, eller hvis du ønsker at dele afdelingen op, så alle man får noget ud af forløbet. 

Det kan også være ideelt for dig som er jobsøgende eller ønsker at stige i graderne på din nuværende arbejdsplads. Ved at styrke dine kompetencer, gør du dig mere interessant for din arbejdsgiver, der netop lægger vægt på Business Intelligence. 

Hvem kan hjælpe med kurser i Power BI?

Hvis du er på jagt efter et sted, hvor du selv eller dit team kan tilmelde sig et Power BI kursus, er der mange muligheder i dag. Her kan det være en fordel at undersøge lokalt i den by, som virksomheden holder til. Hvis du derfor enten er fra København eller omegn, har vi her undersøgt markedet, for at finde det mest kompetente og givende kursus i Power BI. Her kan vi varmt anbefale dig at overveje 4D, som har et stort udvalg af forskellige kurser, så der er god chance for at finde et der matcher dine ønsker og behov.