tandlæge

Skal du lige til tandlægen i utide?

Skal du lige til tandlægen i utide?

editorial

Langt de fleste af os er gode til at holde en fast aftale med tandlægen, hvor vi måske kommer der halv- eller helårligt.

Nogle gange bliver man indkaldt til den slags, mens man andre gange selv mener, det er ved at være på tide, at man skal kigge forbi.

Det kan også være, man har været igennem noget hos tandlægen, som der gør, at man lige skal tjekket lidt op på det kort tid efter for at se, hvordan det er blevet i tiden efter, man udførte det indgreb, og så har man lavet den aftale kort tid efter, at man udførte det andet indgreb.

Man håber altid, når man kommer ind til ens tandlæge – som kunne være hos https://www.milletand.dk/  – at der ikke er så meget, som der skal laves – ikke så meget fordi man skulle have tandlægeskræk, men fordi man helst ikke vil af med for mange penge.

tandlæge

Man kommer til tandlægen før end ventet

Men som man går derhjemme et godt stykke tid efter, man har været hos ens tandlæge, så kan det være, at man oplever smerte i tænderne, og det føles ikke som om, at man har fået et hul, for den smerte kender man.

Det kan være de visdomstænder, som man er blevet advaret om, der snart kan komme frem, der er kommet frem før tid, eller også er der en plombe, der er faldet ud, uden man lige har bemærket det.

Så kan det også være sådan noget med, at der er en tand, som der er knækket, og det kan jo sagtens ske kort tid efter, at man var hos tandlænge sidst.

Så skal man ikke vente på, at tandlægen indkalder en igen, for så kan skaden bare blive større:

Man skal tage fat i tandlægen og sige, at man har brug for en akuttid, og så må man se, hvor man kan presse dig ind.