tandlæge

Få hjælp til dine tænder hos din tandlæge

Få hjælp til dine tænder hos din tandlæge

editorial

Et eller to tandlægebesøg om året er vigtige elementer i korrekt tandpleje og god mundhygiejne og samtidig en essentiel forudsætning for at bevare det blivende tandsæt smukt og intakt livet igennem. Derfor bør du besøge din tandlæge en gang eller to om året.

Er det dyrt at gå til tandlæge?

Mange mennesker vælger af økonomiske årsager at spare det årlige eller halv årlige tandlæge besøg væk. Dette er dog et udtryk for virkelig dårlig prioritering.

Et tandlæge besøg med tandtjek og medfølgende rensning af tænder og tandkød er nemlig på ingen måde en dyr fornøjelse. Faktisk koster et sådant tandlæge besøg ikke mere end en glad aften i byen, en tur til frisøren, eller et besøg på en fast food restaurant for hele familien. Men der er tale om en væsentligt bedre investering.

Sætter du dig i stolen en til to gange om året og gaber op udfører du nemlig i samarbejde med din tandlæge en væsentlig del af det stykke arbejde som skal forebygge grimme tandsygdomme og lidelser i tænder og i tandkød.

image

Du kan dermed formedelst ganske få hundrede kroner om året spare dig selv for store summer og ditto smerter forbundet med langtrukne tandlæge behandlinger i fremtiden. Og derfor bør du prioritere dine – og din families – tandlæge besøg højt.

Prisen på standard tandlæge ydelser er fastsat af tandlæge foreningen og varierer derfor ikke fra tandlægeklinik til tandlægeklinik. Samtidig går den offentlige sygesikring ind og dækker en del af omkostningen således at din egenbetaling ikke bliver særligt høj. Og er du medlem af den private sygeforsikring Danmark får du tilmed refunderet en del af egenbetalingen.

Find din lokale tandlægeklinik i Hjørring

Du kan med stor fordel vælge en tandlægeklinik som har beliggenhed tæt på din bopæl. I Hjørring finder du Tandlægerne Brinck Seidelins Gade – klik ind og læs mere på tandbrinck.dk.