tandlæge

Få tandlægehjælp tæt på din bopæl

Få tandlægehjælp tæt på din bopæl

editorial

Har du i mange år sprunget dit årlige eller halv årlige tandlægebesøg over – enten fordi du ikke føler at du har råd, eller fordi du ikke har haft tid? Så bør du droppe de dårlige undskyldninger og se at få bestilt tid til tandrens og eftersyn.

Hvor kan jeg finde den bedste tandlægeklinik i Næstved?

Ønsker du at finde en fast tandlæge i Næstved som kan tilbyde årlige eller halvårlige kontrol besøg med tandrens og eftersyn kan du med fordel vælge Tandlægerne Dickow & Lindkær.

Tandlægerne Dickow & Lindkær er blandt de mere velrenommerede tandlægeklinikker i Næstved og omegn – og det med god grund. Hos Tandlægerne Dickow & Lindkær får du nemlig en behandling som på én og samme tid er dybt professionel og særdeles personlig.

Der er ingen one size fits all løsninger hos Tandlægerne Dickow & Lindkær, som altid vil lade et behandlings forløb tage udgangspunkt i netop dine tænders tilstand og beskaffenhed. De dygtige tandlæger, tandplejere og klinik assistenter hos Tandlægerne Dickow & Lindkær bestræber sig på at lære hver enkelt patient at kende på et personligt plan således at det hele ikke udelukkende drejer sig om tænder og tandkød.

Hos Tandlægerne Dickow & Lindkær vil du opleve at der bliver taget hensyn til dine personlige grænser og ønsker. En behandling vil aldrig blive sat i gang uden dit samtykke – og du vil altid blive orienteret om prisen på din tandbehandling inden denne iværksættes.

Det betyder at du har fuld kontrol over dit behandlings forløb og derfor til hver en tid vil kunne afbryde dette hvis du ønsker det. Og Tandlægerne Dickow & Lindkær vil kunne tilbyde favorable betalings vilkår hvis du ikke er i stand til at erlægge det fulde beløb for din behandling ad én omgang.

Du kan læse mere om Tandlægerne Dickow & Lindkær, og bestille tid til dit første kontrol besøg med tandrensning og eftersyn af tænder og tandkød, via klinikkens hjemmeside dltand.dk.