gulvafslibning

Skab en tidslinje med gulvafslibning

Skab en tidslinje med gulvafslibning

editorial

Du er måske ejer eller medejer af et firma, der hovedsageligt beskæftiger jer med gulvafslibning og gulvbelægning i Frederiksberg, og det er måske endda også et firma, der er gået i arv ned til jer som søskende.

Ergo er der tale om et familieforetagende, og selv jeres bedstefar, der i en tidlig alder startede firmaet, har fortalt jer mange historier om, hvordan man udførte den slags arbejde, både da I var helt små og nu senere, hvor I er blevet større og er den tredje generation i firmaet.

Den slags forstod I ikke så meget af som små, men som ældre blev I bidt af det, og I blev da også enige med jeres far om, at I gerne ville overtage firmaet, når han ikke gad mere.

For bedstefar kunne da også selv se, når tiden var inde til at overdrage firmaet til sin egen søn, fordi tiden var løbet fra vedkommende, eller man ikke havde kræfter til mere.

Far gjorde så firmaet større og bragte det ind i det næste århundrende med flere ansatte og nyere udstyr, og nu står I parat til at overtage firmaet.

Lokalerne er nye, skinnende ren og flotte, men der mangler noget patina og personlighed i kontoret og personalets afdeling, men I ønsker ikke moderne kunst eller tegninger på væggene, så man kigger i kælderen i firmaet og derhjemme hos ejerne.

Man finder det gamle udstyr frem, som bedstefar lavede den første afslibning og belægning med, og der ligger stabler af billeder og de første fakturaer gennem flere generationer.

Derfor beslutter I jer for at skabe en sammenhørighedsfølelse i firmaet ved at hænge nogle udvalgte ting op på væggene i en kronologisk rækkefølge, der viser firmaets udvikling helt fra begyndelsen og frem til i dag, hvor medarbejderne kan se sig selv på billederne.

Hvad har I ellers at kunne tage frem?