gulvafslibning

Bring nyt liv til dit slidte og grimme trægulv med en gulvafslibning

Bring nyt liv til dit slidte og grimme trægulv med en gulvafslibning

editorial

Der er få gulvtyper, som er smukkere end et originalt trægulv af høj kvalitet. Et velplejet trægulv udstråler sundhed og varme, og er et aktiv for ethvert hjem – især hvis det drejer sig om et massivt trægulv, som er lagt, da ejendommen blev opført. Men selv de mest robuste plankegulve kan synes grimme og matte, hvis de ikke passes, plejes og vedligeholdes på behørig vis.

Slidte trægulve bliver hurtigt grimme

Når et trægulv bliver slidt, og ikke får en jævnlig omgang medolie, sæbe eller anden form for plejende og beskyttende behandling, bliver træværket mat i overfladen, da støv og snavs nemmere hænger fast i brædder, planker eller parketter. Og ikke nok med dét – træet bliver også ekstra sårbart, og dermed særligt udsat for misfarvninger fra spildte væsker – for eksempel rødvin, kaffe eller te. Solens ubarmhjertige stråler kan forårsage solfalming, som udmønter sig ved en grim gullig tone i træets overflade, og giver et uensartet udseende, hvis man flytter rundt på tæpper og møbler. Skidt og støv samles nemt i de overfladiske revner og skrammer, som får nemmere ved at opstå i et trægulv, som har mistet sin beskyttelse, samt i mellemrum mellem planker, brædder eller parketter, hvor limen er smuldret bort.

Giv dit gulv en grundig overhaling med en effektiv gulvafslibning

Du behøver dog ikke at fortvivle – så længe skrammer, ridser og misfarvede pletter udelukkende sidder i træværkets overflade, kan de nemlig nemt fjernes igen, og dit trægulv kan få sin smukke glød og personlighed igen. En grundig gulvafslibning med efterfølgende plejende og beskyttende behandling, foretaget af en professionel fagmand, kan genskabe dit lækre trægulv og gøre det flot og indbydende at se på igen.

Der er mange fordele ved at vælge en professionel gulvmand til at forestå afslibning af gulv – du kan læse mere om professionel og billig gulvafslibning på gkservice.dk