gulvafslibning ikast

Hvornår skal jeg vælge en professionel gulvafslibning?

Hvornår skal jeg vælge en professionel gulvafslibning?

editorial

Når dit trægulv begynder at udvise tegn på slitage – for eksempel grimme slidspor bestående af nedtrådt støv og snavs – er det på tide at overveje at lade gulvet afslibe. De første tegn på slitage, som ikke kan fjernes ved almindelig gulv vask, vil som regel være de før nævnte slidspor samt pletter og skjolder fra spildte væsker. Sidst nævnte opstår, fordi dit sæbe behandlede gulv som følge af slitagen har mistet sine væske afvisende egenskaber. Og så kan du faktisk kun få det pænt igen ved hjælp af en gulvafslibning.

Kan jeg ikke bare selv foretage en gulvafslibning?

Måske tænker du, at du gerne vil spare pengene til en professionel gulvafslibning, og selv udføre det slidsomme arbejde. Det kan da også sagtens lade sig gøre for private at leje en gulvafslibnings maskine i det lokale byggemarked. Du skal blot være forberedt på selv at transportere maskinen mellem hjem og byggemarked – og bor du i lejlighed, skal du selv bære den op af alle trapperne.

Du skal ud og købe slibe rondeller af sandpapir i varierende korn grovheder, og du skal indkøbe materialer til efterbehandling -det vil sige, olie, sæbe, lud, lak eller maling. Og så er der selve arbejdet med gulvafslibning. Her er det nødvendigt med et vist håndelag for at komme ud i alle hjørner og kroge, og langs med panelerne. Er du ikke i besiddelse af de store håndværksmæssige evner, risikerer du en ujævn gulvafslibning, som vil sætte præg på det endelige resultat. Og så er gulvafslibning og efterbehandling bare et tidskrævende og slidsomt stykke arbejde, hvis man ikke er vant til det.

hvem kan hjælpe mig med en grundig gulvafslibning og efterbehandling?

I stedet kan du vælge at lade din lokale gulvmand forestå din gulvafslibning. Du kan få mere information – og et godt tilbud på gulvafslibning i Ikast – på Gulvkanonen.dk