gulvafslibning ikast

Gulvafslibning i Ikast til billige priser

Gulvafslibning i Ikast til billige priser

editorial

Er dit trægulv blevet nusset og snusket i overfladen – og bliver det ikke længere pænt ved almindelig gulvvask? Så er det på høje tid at overveje en grundig og effektiv gulvafslibning.

Kan jeg selv foretage en gulvafslibning?

Det er selvfølgelig muligt for dig selv at forestå afslibning af dine trægulve. Der er ingen lov, der siger, at dette stykke arbejde skal udføres af en professionel håndværker – og det er også muligt for private at leje udstyret til gulvafslibning i diverse byggemarkeder. Men før du går i gang med din gulvafslibning, bør du være opmærksom på, at det er et stykke slidsomt arbejde, som kræver tid og tålmodighed. Og du skal selv stå for at transportere det tunge maskinel til og fra udlejningsstedet – og op og ned ad trapper, hvis du bor i etage ejendom.

Dernæst skal du selv anskaffe alle de materialer, som skal bruges ved en gulvafslibning. Du skal selv indkøbe de sliberondeller af groft og fint sandpapir, som skal påmonteres slibemaskinen. Du skal købe olie, lak eller sæbe i de mængder, der skal bruges for at efterbehandle gulvet, samt klude, børster og andet, som skal anvendes i forbindelse hermed. Og så skal du frem for alt sætte flere dage af til projektet.

Få professionel hjælp til din gulvafslibning

Dertil kommer, at det for en utrænet gør det selv mand kan være vanskeligt at opnå et jævnt og ensartet resultat. Det kan være vanskeligt at manøvrere den tunge maskine ind i krogene og langs væggene uden at gøre skade på fodpaneler og dørtrin – og du risikerer at ende med et resultat, som er langt fra ensartet. Derfor er det en god idé at hyre en dygtig gulvmand i stedet.

Du kan altid få et godt tilbud på en professionel gulvafslibning hos Gulvkanonen. Gulvkanonen i Ikast kan kontaktes via Gulvkanonen.dk