gulvafslibning ikast

Find det bedste firma til gulvafslibning i Ikast

Find det bedste firma til gulvafslibning i Ikast

editorial

Er du træt af, at dit før så fine, sæbe behandlede gulv fremstår nusset og snusket? Kan du ikke få gulvet til at stråle med fordums glans uanset hvor grundigt og hvor ofte du end skrubber og skurer det? Og ville du af og til ønske, at du havde valgt en lækker og modstandsdygtig lakering i stedet for den noget mere sarte og pleje krævende sæbe behandling?

Så kan du glæde dig over, at det faktisk ikke er for sent. Langt de fleste sæbe behandlede trægulve kan nemlig sagtens tåle en gulvafslibning, som efterlader gulvets overflade glat og ensartet. Og med den rette lakering kan dit gulv komme til at stråle igen – uden at du behøver svinge gulvskrubben nær så ofte!

Hvordan foregår en gulvafslibning?

Hvis dit trægulv har en bare nogenlunde tykkelse, er det intet problem at udsætte det for en grundig og effektiv gulvafslibning. En gulvafslibning er nemlig langt mere skånsom for træværket end den noget mere invasive og voldsomme gulvafhøvling. Ved en gulvafhøvling skrælles op imod en halv centimeter af gulvets overflade ved hjælp af skarpe skær.

En gulvafslibning går anderledes nænsomt til værks, idet der anvendes sandpapir, og allerhøjst fjernes 1 – 2 millimeter. Denne dybde er fuldt tilstrækkelig for at komme skønhedspletter til livs, som får træværket til at fremstå plettet og mat i overfladen. Og når først gulvet er slebet, kan du faktisk selv vælge din efterbehandling. Det behøver ikke at være en sæbe behandling – du kan sagtens vælge lak eller maling, hvis du ønsker et gulv, som ikke kræver så megen pleje og vedligeholdelse.

Find din professionelle gulvafslibning i Ikast

Leder du efter et gulvfirma, som kan hjælpe dig med en gulvafslibning i din bolig i Ikast, kan du altid kontakte Gulvkanonen.dk og få et gratis og uforpligtende tilbud på en gulvafslibning.