power bi kurser

Hvorfor bruge værktøjet, Power BI?

Hvorfor bruge værktøjet, Power BI?

editorial

Hvis man arbejder i en virksomhed, hvor man løbende har behov for at kunne præsentere data på en smart og brugervenlig måde, så er et Power BI kursus værd at kigge nærmere på. Hvis ikke dine medarbejdere kender til Microsofts Power BI i forvejen, så er der alligevel god hjælp at hente.

Hvad kan man med Power BI?  

Med Power BI (Business Intelligence) har man mulighed for at opsætte data i intuitive dashboards, rapporter og det kan i det hele taget blive nemmere, når data skal præsenteres. Og det er nemlig ikke uden betydning, hvordan man præsenterer data. Den rette visualisering kan nemlig gøre ethvert budskab nemmere at forstå. 

Med dette værktøj kan man desuden nemt dele rapporter med andre, som dermed også kan se de analyser, man har lavet. Det kan være smart, når der skal vidensdeles på tværs af en virksomhed. 

Styrk dine medarbejderes evner i Power BI

Hvis du gerne vil klæde dine medarbejdere bedre på til at lave smarte rapporteringer og visualiseringer af data, så er der mulighed for et kursus i Power BI. På den måde kan de styrke deres kompetencer, så både virksomheden og potentielt kunder også kan få brug af dette, hvis der skal rapporteres til kunder. 

Der er mulighed for at kunne komme på forskellige Power BI kurser. Oftest vil man opleve, hvordan de er inddelt efter sværhedsgrader. Det vil også sige, at der er god mulighed for at styrke ens kompetencer løbende, da man kan skifte kursus alt efter, hvor erfaren man bliver med Power BI. På et kursus vil der oftest være forskellige hands-on opgaver, som man kan give sig i kast med. Det betyder også, at man går styrket derfra, når man har været gennem kurser. Og det er naturligvis også til virksomhedens gavn, da dette kan testes af på kontoret.