Hvor store mængder ølbrygning vil du lave?
Ølbrygning er en hyggelig proces, og som man bliver bedre til at gøre det – for det kan almindelige mennesker sagtens gøre og skaffe udstyr til – så kan man faktisk lave store mængder øl via ens egen brygning, hvor det hele smager godt.
Sådan starter man jo ikke, da man lige skal finde ud af, hvordan man gør, og med tiden bliver man bedre til det, så man kan lave større og større portioner.
Der kan være en grund til, at man skal brygge øl, for ens venner kan have hørt om det, selvom man har holdt det for sig selv, så nu plager de en om, at man skal brygge øl, som de kan smage.
Det skal man da så unde sig selv at gøre, for så kan man imponere ens venner og vise, hvad man har fundet ud af at lave.
Så viser det sig også hurtigt, hvem der har forstand på øl i vennegruppen.
Du kan brygge meget og lidt øl
Det kan også være, at man har en anledning, hvor der er mange mennesker privat, som der gerne vil smage ens ølbrygning, enten fordi de ved, at man kan finde ud af det; fordi de vil teste en af, eller fordi de har smagt noget af ens brygning før, så man vil have noget tilsvarende eller prøve noget nyt, man har fundet ud af at lave.
Det er jo en god anledning til at prøve ens evner af, hvor man kan se, om man faktisk kan formå at lave så meget øl.
Sådan noget kræver nok en del planlægning, og man skal forberede sig i god tid.
Eventuelt bliver man nødt til over flere omgange at brygge øllet, fordi ens udstyr ikke er stort eller omfangsrigt nok til at lave så meget øl ad gangen.
Men derfor skal det nok blive godt samlet.