ølbrygning

Lær alt om ølbrygning hjemme hos dig selv

Lær alt om ølbrygning hjemme hos dig selv

editorial

I Danmark er øl en indgroet del af vores sociale kultur. Langt de fleste danskere kan lide smagen af god øl, og derfor skyder der også mikro bryggerier op over hele landet. Det er populært som aldrig før at brygge øl – også for amatører.

Går du og drømmer om at blive din egen brygmester, og at kunne servere lækkert, hjemmebrygget øl for dine venner, når du holder fest, har du således gode muligheder for at forfølge den ambition. Der er nemlig som konsekvens af den store efterspørgsel på ølbrygning udstyr til hjemmebrug opstået et stort marked for netop dét. Og du kan finde noget af det bedste udstyr online.

Hvad skal jeg bruge for at komme godt i gang med ølbrygning derhjemme?

Den næste gode nyhed er, at du hverken skal ud og bruge spidsen af en jetjager på udstyr til ølbrygning, eller rydde hele garagen for at få plads til det. En Starter Box, som anbefales til nybegyndere inden for ølbrygning, fylder ikke mere end hjørnet i dit køkken – og koster ikke mange basseører.

En Starter Box er udmærket som begynder udstyr. Du kan med en Starter Box komme rigtig langt, når det handler om at gennemskue principperne i ølbrygning – fremgangs måden, gæring processen og de enkelte ingrediensers roller og virkning – og dermed komme tættere på en grundlæggende forståelse af ølbrygningens ædle kunst.

Du kan hos hjemmebryggeren.dk erhverve dig en Starter Box bestående af to gærspande, 1 liter Horolith, hævert med pumpe og flaskefylder, vægtfyldemåler, måleglas, analogt termometer, blød børste og stiv børste, 100 kapsler og en kapselpåsætter. Du kan samtidig vælge imellem flere forskellige Brew Kits, med hvilke du kan frembringe forskellige øl typer – fra Bock og pilsner til hvedeøl og IPA.

Du kan se det store udvalg af brygudstyr og Brew Kits på hjemmebryggeren.dk