revisor

Hvad laver en revisor?

Hvad laver en revisor?

editorial

Har du også undret dig over, hvad en revisor egentlig laver? Som de fleste af os ved, så sidder en revisor med store dele af et regnskab og tal for virksomheder eller privatpersoner. De skal kunne jonglere med en masse tal, og holde styr på samtlige udgifter, der forekommer. Læs mere i dette indlæg, om hvad en revisor egentlig laver. 

 

image

 

Hvad kan en revisor?

En revisors hovedopgave er at holde styr på alle de penge, der kommer ind og ud af en virksomhed. For at kunne gøre dette, er de nødt til at vide, hvordan virksomheden fungerer fra de tidlige stadier. En revisor skal være i stand til at beregne alt ned til hver enkelt øre, så det ikke kommer som en overraskelse, når skattesæsonen kommer hid. Så med andre ord forvalter revisoren alle penge og regninger for både virksomheder og enkeltpersoner.

 

Hvilke revisorer findes der?

Der findes to typer revisorer. Den første er en ekstern revisor, som arbejder for det offentlige og andre virksomheder. De arbejder normalt i større virksomheder, hvor de bruger deres færdigheder til at føre nøjagtige regnskaber for virksomheden. Interne revisorer arbejder på den anden side i private virksomheder for at holde styr på alle aktiver, passiver, indkomster og udgifter.

Revisorer specialiserer sig normalt inden for et regnskabsområde. De to vigtigste specialiseringer er finansielle og ledelsesmæssige specialiseringer. Finansrevisorer tager sig af en virksomheds økonomi, mens ledelsesrevisorerne viser, hvordan denne økonomi passer ind i virksomhedens overordnede mål.

 

Hvordan kommer du i kontakt med en revisor?

For at komme i kontakt med en revisor, skal du selv opsøge dem enten via internettet eller gennem anbefalinger fra folk i dit netværk. Det kan godt kræve lidt research at finde en dygtig og pålidelig revisor. Her er det en god idé, at du læser lidt anmeldelser af den pågældende revisor. Det er med til at danne et indtryk af revisoren og hans/hendes kompetencer.

Du kan finde et godt revisionsfirma via dette link: https://www.borregaard-maagaard.dk/.