revisor

Hvad kan en revisor gøre for dig?

image

editorial

En revisor er den person, du skal henvende dig til, hvis du skal have styr på dit regnskab i din virksomhed. Hvis du ikke selv har kompetencerne til at sidde og holde styr på tallene i din virksomhed, så kan en revisor blive din bedste ven. En revisor er uddannet til at jonglere rundt med en masse tal og holde styr på regnskabet, så intet går alt. Læs mere om, hvad en revisor kan gøre for dig i dette indlæg. 

 

image

 

1. Få styr på alt, der hedder SKAT

En revisor kan hjælpe dig med selvangivelse, årsopgørelse etc. Alt hvad der indebærer SKAT i din virksomhed. Det kan godt være lidt af en hovedpine selv at sidde med, så derfor er en revisor den person, du skal henvende dig til i dette tilfælde. Det hjælper til, at du ikke pludseligt står med et skattesmæk eller andre problemer, når det kommer til SKAT. 

 

2. Hold styr på alle dine betalinger og penge

Lønninger, fakturaer, befordringsfradrag osv… En kvalificeret revisor vil hjælpe dig med at holde styr på alt, så intet går tabt i mængden. Det kan være lidt kompliceret at holde alle betalinger og regninger arkiveret korrekt, så det er en god idé at hyre en revisor, hvis du er virksomhedsejer. Det sparer dig en masse tid og bekymring ved at have en revisor med ind over dine beslutninger, når det kommer til virksomheden, du har eller arbejder for. 

 

3. Økonomisk rådgivning

En revisor vil også kunne hjælpe dig med råd, når det kommer til din økonomiske situation. Her kan han/hun afgøre, hvad virksomheden tjener og om det er forsvarligt at bruge penge på forskellige projekter, udgifter, medarbejdere etc. Derfor er en revisor helt uundværlig at have. Du kan finde din revisor i Skive eller et område tættere på dig ved at søge på Google.