God mad midt I Kertemindes livlige havnemiljø
restaurant

God mad midt I Kertemindes livlige havnemiljø

Middag med pragtfuld udsigt

Skal du og dine kære forkæles med en god middag eller en hyggelig frokost i smukke omgivelser og en pragtfuld udsigt over Kerteminde fjord og havn? At forkæle sig selv og hinanden med lækker mad på en god restaurant er en perfekt anledning til at nyde hinandens selskab og få en god oplevelse sammen; og en god oplevelse kan I få på Tornøes Hotels a la carte restaurant i Kerteminde. Her kan I nemlig nyde et skønt frokost- eller aftenmåltid med udsigt over fjord og havn. Restaurantens kokke skaber lækre måltider og spændende gastronomi, som er inspireret af de fristelser, årstiden har at byde på.

Til frokost kan I blandt meget andet nyde et stykke klassisk dansk smørrebrød på brød fra den lokale bager eller måske en æggekage, en pariserbøf eller et klassisk stjerneskud med rødspættefilet. Vælg også blandt et stort udvalg af velsmagende retter fra aftenmenukortet. Her  finder I både sæsonens særlige retter samt restaurantens klassikere som wienerschnitzel, vegetarisk sandwich eller pasta pesto samt forskellige desserter og retter til de yngste i selskabet.

På restaurantens hyggelige terrasse kan I følge det livlige havnemiljø i Kerteminde, mens I nyder jeres mad. Stedet besøges både af Kertemindes egne beboere samt turister, der ønsker at nyde dejlig, dansk mad i hyggelige omgivelser. 

Velsmagende øl fra eget gårdbryggeri

Til jeres frokost eller middag kan I få serveret velsmagende øl fra Kerteminde Bryghus, som er Tornøes Hotels eget bryggeri. Bryggeriet gør Tornøes Hotel til det første hotel i Danmark, der kan servere øl fra eget bryggeri. Nyd hermed specielbryggede øl der passer perfekt til netop jeres mad. Er I mere til vin, så byder restauranten naturligvis også på et godt og varieret udvalg af gode vine samt aperitiffer som den populære Aperol eller Tornøes Special med skovbær, hvidvin og danskvand.