kasket

Blå mandag outfits og tips til drenge

Blå mandag outfits og tips til drenge

editorial

Konfirmationen er noget, mange unge glæder sig til i lang tid. Også den efterfølgende blå mandag med vennerne er en dag, som de fleste tæller ned til. Skal din søn konfirmeres, og vil du gerne hjælpe ham med at finde et smart sæt tøj til blå mandag? Så læs med her.

Stilet, festligt eller afslappet?

Tænk over hvad din søn skal bruge dagen på. Står den på bowling, go-kart, escape room eller en ligende aktivitet, foretrækker han måske et afslappet sæt tøj. Her er et par jeans, en flot t-shirt, et par nye sneakers og en kasket måske et godt bud. Måske slutter dagen med en hyggelig middag eller en fest hos en af kammeraterne. I så fald kan t-shirten hurtigt skiftes ud med en flot skjorte og en pæn jakke.

Afslappet klædt til festlig lejlighed

I et par år har det afslappede look været en trend for mænd. Det sædvanlige business-agtige look viger til fordel for mere afslappede outfits, der både kan bæres til hverdag og til fest. Det er desuden vigtigt, at din søn føler sig godt tilpas i sit blå mandag-tøj, da det er en dag han og vennerne skal nyde sammen.

kasket

Ideer til blå mandag

Har din søn og hans venner endnu ikke besluttet, hvad de vil bruge deres blå mandag på, får du her et par tips. En tur i Tivoli vil uden tvivl være en sjov oplevelse for alle. Eller hvad med en tur i klatrepark, en tur med fart over feltet på segways eller et besøg i zoologisk have?

Hjælp evt. din søn med selv at researche og komme på forslag til, hvad han og klassekammeraterne kan bruge deres særlige dag på. Overvej også alternative muligheder, som f.eks. en stor havefest, en temafest, et orienteringsløb rundt i byen med lækre præmier eller noget helt andet.