Trampolin

Sådan vælger du den rette trampolin til haven

Sådan vælger du den rette trampolin til haven

editorial

Går du i tanker om at anskaffe en havetrampolin til dine børn? Så kan du med fordel læse med i det følgende.

Den flytbare trampolin – når du har masser af plads

Den mest populære trampolin model er stadig den store og flytbare type, som fylder en del men til gengæld giver anledning til timevis af sjov motion.

Når du vælger en af de store, flytbare havetrampoliner er det vigtigt at du kigger på sikkerheden. Trampolinen skal være polstret i kanterne, hvilket beskytter imod skade på såvel børn som på trampolin. Du bør selvfølgelig vælge en trampolin som er godkendt efter danske standarder – og så skal din havetrampolin være forsynet med sikkerhedsnet.

Er du forhindret i at have en stor havetrampolin stående i haven kan du i stedet vælge en trampolin til nedgravning.

Trampolin til nedgravning – smart og sikkert

Måske tænker du at en flytbar trampolin er smart fordi den kan rykkes rundt i haven, og i sidste instans klappes sammen og gemmes af vejen. Men faktisk har en havetrampolin til nedgravning rigtig mange fordele.

En sådan trampolin tager ikke så meget af din udsigt idet den ligger i niveau med din græsplæne. Du skal ikke være så bekymret for om børnene falder ned fra din havetrampolin når den er gravet ned i haven – og blød polstring rundt langs trampolinens kant beskytter imod faldskader.

En nedgravet havetrampolin vil samtidig give mindre ballade med naboerne idet børnene holder sig under hækkens højde – og så kan naboen have sit privatliv i fred. Mange grundejer foreninger tillader ganske simpelt ikke de store trampoliner, af samme årsag. Er du tilknyttet en sådan grundejer forening kan du således stadig tilbyde dine børn en havetrampolin uden at skulle bryde reglerne, hvis du vælger en nedgravet en af slagsen.

Du kan læse mere om valg af havetrampolin på https://husblog.dk/trampoliner-og-tilbehoer-dette-skal-du-kigge-efter/