Trampolin

Køb en trampolin til haven og giv ungerne motivation for udendørs leg

Køb en trampolin til haven og giv ungerne motivation for udendørs leg

editorial

De smarte havetrampoliner, som pryder mange villa og parcelhus haver, er populære som aldrig før. Og det med god grund. En trampolin i egen have er nemlig slet ikke så tosset en idé – hvorfor kan du du læse mere om i det følgende.

Hvorfor anskaffe en havetrampolin?

Måske tænker du at det virker overflødigt at købe en havetrampolin til ungerne. Den lokale legeplads har sikkert masser af lege redskaber som er gratis at benytte – og måske endda en eller fler trampoliner.

Men her skal du tænke på at du med en trampolin i egen have giver børnene mulighed for at udfolde sig i fri leg som oven i købet er særdeles udviklende for dem – lige når det passer dem. Du slipper for at skulle følge dem på legepladsen i tide eller utide, eller for at bruge penge på dyre trampolin lektioner.

Med en lækker havetrampolin kan ungerne få timer til at gå med at træne teknik, lære nye spring – eller måske bare brænde krudt af. Leg på trampolin er udfordrende og stimulerende for sanserne og for barnets bevæge apparat.

Gennem de øvelser barnet kan udføre på en trampolin vil såvel kroppens muskler som koordinations evnen og balancen styrkes hvilket er virkelig godt for barnets motoriske udvikling. Og du kan være sikker på at barnet sover fantastisk om natten efter at have tilbragt eftermiddagen i aktiv leg på en trampolin i haven.

Er en havetrampolin dyr?

Når du står for at skulle vælge den rette havetrampolin til din have bør du absolut ikke gå efter den billigste model. Det er meget vigtigt at du vælger en trampolin som lever optil diverse sikkerhedsmæssige regulativer, og derfor er godkendt efter relevante standarder. Den gode nyhed er at en havetrampolin ikke behøver hverken at koste eller fylde en bondegård.

Du kan læse mere om trampoliner på https://husblog.dk/trampoliner-og-tilbehoer-dette-skal-du-kigge-efter/