Trampolin

Timevis af sjov med en trampolin

Timevis af sjov med en trampolin

editorial

Skal ungerne have mere aktivitet, og leder du efter en måde hvorpå du kan motivere dem til at flytte legen udenfor? Så kan du overveje en havetrampolin.

Hvorfor anskaffe en trampolin til haven?

Har du børn er der faktisk kun gode grunde til at anskaffe en havetrampolin hvis din have altså er stor nok til det. Med en havetrampolin kan du give børnene mulighed for at styrke deres fysiske såvel som deres kognitive udvikling.

Når man leger på en trampolin udfordres nemlig de dele af bevæge apparatet som er med til at udvikle balance og koordination. Dette har indflydelse på måden hvorpå man som barn udvikler sin sans for rumlighed, og samtidig styrkes forbindelsen mellem krop og hjerne.

Dine børn vil desuden kunne få timer til at gå med at lege på en havetrampolin, og dermed er de underholdt på aktiv og fantasifuld vis. Dette er langt sundere for børn end at lade sig passivt underholde af tv, konsol spil, tablets eller smartphones. Og så får børnene al den friske luft og sol som de har brug for under leg på en trampolin i haven.

Hvilken form for trampolin skal jeg anskaffe?

Inden du går ud og investerer i en havetrampolin er det en god idé at undersøge reglerne som de er beskrevet i din grundejer forening. Visse foreninger tillader ikke at man installere de store havetrampoliner, af hensyn til naboernes privatliv.

Er de flytbare havetrampoliner bandlyst i din forening skal du i stedet ud og have fat på en trampolin til nedgravning. En nedgravet havetrampolin har den fordel at den ikke skæmmer din udsigt eller generer naboerne, idet den befinder sig i plan med græsplænen. Og man kan have det nøjagtigt lige så sjovt på en nedgravet havetrampolin som på en trampolin af den flytbare slags.

Hvis du ønsker at vide mere om trampoliner til haven kan du med fordel tage et kig på husblog.dk