Overdækket terrasse

Udeliv hele året med en overdækket terrasse

Udeliv hele året med en overdækket terrasse

editorial

Er du så heldig at være i besiddelse af et stort hus med en ditto have – og har du og familien planer om at tilbringe sommeren 2021 i denne? Så bør du overveje at få opført en træterrasse.

Med en træterrasse kan du få det bedste ud af haven hele dagen lang. Du kan nyde din morgenkaffe udendørs på et solbeskinnet trædæk uden at skulle træde i det dugvåde græs. Du kan følge med i børnenes leg fra under din parasol mens du hygger med en bog eller med musik i ørerne i din liggestol, og samtidig får lidt sol på benene.

Familiens aftensmåltid kan indtages ved et bord som står stabilt på trædækket, side om side med havegrillen eller måske endda et fuldt udekøkken. Og endelig kan du have gæster til et glas vin mens I betragter solnedgangen fra træterrassen som er hævet et stykke over grund niveau.

Sæt trumf på med en overdækket terrasse

Hvis du virkelig ønsker at få det bedste ud af din træterrasse sørger du for at hele terrassen eller dele heraf er overdækket. Måske synes du det er synd med overdækning af terrassen – man vil jo nødig gå glip af solen i de få måneder den titter frem.

Men her skal du huske at den danske sommer er endog særdeles lunefuld. Du kan risikere uger med køligere vejr, blæst og regn. Her vil du med en overdækket terrasse stadig kunne nyde udelivet – i ly for regnen og i læ for vinden. En overdækket terrasse vil kunne tjene som opbevarings sted for de haveplanter som ikke tåler det køligere vejr. Og med en terrassevarmer vil du kunne have glæde af din overdækkede terrasse længere hen på året.

Du kan se eksempler på flotte træterrasse udført af Andreas la Cour samt finde overdækket terrasse priser hos Kun Terrasser på hjemmesiden kun-terrasser.dk.