Overdækket terrasse

Nyd hele sommeren med en overdækket terrasse

Nyd hele sommeren med en overdækket terrasse

editorial

Skal sommeren tilbringes hjemme i haven? Så bør du overveje at få opført en træterrasse – eventuelt en overdækket en af slagsen.

Hvorfor skal jeg lade en overdækket terrasse opføre?

Måske foretrækker du en træterrasse uden overdækning af den simple grund at du ikke ønsker at gå glip af solen i de få måneder den er fremme. Men her skal du huske på at den danske sommer ikke giver nogen som helst garanti for sol og varme.

Du kan sagtens risikere ugevis af overskyet himmel, lave temperaturer regn og blæst. I så tilfælde er det en kæmpe fordel med en overdækket terrasse. Så kan du og familien nyde den friske udendørs luft i ly for regnen og i læ for vinden – eventuelt i selskab med en smart terrassevarmer.

Få inspiration til overdækket terrasse online

Hvis du er blevet tændt på ideen om at få opført an flot og funktionel terrasse til din bolig kan du med fordel tjekke de flotte træterrasser fra Kun Terrasser ApS.

Kun Terrasser ApS beskæftiger sig, som navnet måske antyder, udelukkende med opførelse af terrasser. Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS er faguddannet tømrer og har specialiseret sig inden for design og konstruktion af eksklusive og unikke træterrasser som er skræddersyet til hver enkelt ejendom.

Hos Andreas la Cour findes der ingen one size fits all løsninger. Hver træterrasse er nøje tilpasset omgivelserne og indgår således i smukt samspil med såvel hus som have. Intet er overladt til tilfældighederne når Andreas la Cour designer og opfører en træterrasse. Og skal du have opført en træterrasse med overdækning er denne selvfølgelig i 100% sikkerhedsmæssigt forsvarlig stand når du lader Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS varetage opgaven.

Du kan se eksempler på tidligere udført arbejde fra Andreas la Cours hånd på Kun Terrasser ApS’ hjemmeside kun-terrasser.dk.