Overdækket terrasse

Berig din have med en overdækket terrasse

Berig din have med en overdækket terrasse

editorial

Vi bevæger os langsomt men sikkert imod lysere tider. Før du ved af det, er din have et solbeskinnet blomsterflor, og den lune sommerluft vil have fortrængt den klamme og kolde vinter. Hvis sommeren 2021 skal tilbringes inden for matriklens trygge rammer er det bare om at få det bedste ud af haven. Og det mål kan du nå med en lækker og vel designet træterrasse.

Kan jeg selv opføre en træterrasse?

Måske har du allerede tænkt tanken, og er gået i gang med at kigge på tegninger og modeller af en træterrasse konstruktion. Går du i planer om selv at designe og opføre din træterrasse bør du dog være opmærksom på at dette bestemt ikke er et job for amatører.

Det er vigtigt at din træterrasse er sikker og stabil – og derfor er det vigtigt at fundamentet er i orden. Ellers risikerer du at din terrasse enten synker i den ene ene, eller i værste fald braser sammen under dig eller din familie. Og derfor kan det på det kraftigste anbefales at du får professionel hjælp til opførelse af træterrasse.

Vælg en overdækket terrasse, og få det maksimale ud af terrassen

Hvis du ønsker en træterrasse som kan anvendes uanset vejret kan du med fordel vælge en helt eller delvist overdækket terrasse. Med en overdækket terrasse kan du nyde den friske luft selv om det måske regner eller blæser. Du kan benytte en overdækket terrasse i forbindelse med barnets middagslur uden at du skal frygte at barnevognen bliver oversvømmet eller blæser væk.

En overdækket terrasse giver dig samtidig mulighed for at bruge terrassen de måneder som ligger uden for sommer perioden. Med en smart terrassevarmer kan du nyde de hyggelige efterårs aftener selv om temperaturen falder. Og vælger du en overdækket terrasse med skydevinduer kan du bruge den som udestue.

Find din nye træterrasse på kun-terrasser.dk.