LÅN

Tomme lommer? Tag et online lån

Tomme lommer? Tag et online lån

editorial

Hvis du går og overvejer at optage et hurtigt online lån, bør du træde varsomt. Lånemarkedet i Danmark er nemlig oversået med faldgruber – og du kan hurtigt risikere at sidde ubehjælpeligt fast i et ikke godkendt lån til ågerrenter, som sender hovedstolen på himmelflugt.

Dette kan du dog undgå ved at vælge en låneudbyder som er registreret hos – og godkendt af – Finanstilsynet. På den måde er du nemlig sikret imod en pludselig stigning i renterne på dit lån, skjulte gebyrer, og andet som kan få din gæld til at vokse uhæmmet.

Et af Finanstilsynets krav er nemlig at online lån skal være helt transparente fra før man overhovedet optager dem. Det vil sige at du skal kunne se præcis hvad dit lån kommer til at koste dig – i alt såvel som på månedlig basis.

Hvorfor låne penge online hos Ikano Bank?

Blandt de mest populære låne udbydere som er registreret hos Finanstilsynet finder du den veletablerede og velrenommerede online bank Ikano Bank.

Ikano Bank tilbyder hjælp i forbindelse med låne ansøgning i form af en smart online beregner, som gør det muligt for dig selv at fastsætte lånets størrelse og løbetid. Således har du altså mulighed for at tilpasse de månedlige afdrag til din husholdnings budget, og samtidig have et overblik over hovedstolens størrelse og de samlede udgifter i forbindelse med dit lån. Og så er du sikker på at kunne betale hele dit lån tilbage – til aftalt tid og uden grimme overraskelser undervejs.

Når først din låne ansøgning er blevet godkendt af Ikano Bank kan du inden for få dage – eller endog timer – forvente at have pengene stående på din bank konto. Ikano Bank stiller ingen spørgsmål angående pengenes anvendelse, og ingen krav om sikkerhed.

Du kan læse mere, og søge om online lån hos Ikano Bank, på ikanobank.dk