LÅN

Gode og billige online forbrugslån

Gode og billige online forbrugslån

editorial

Sammen med internettet er der kommet nye lånemuligheder. Der er kommet et stort og konkurrencedygtig online lånemarked. Du kan både låne direkte i onlinebanken, eller også kan du låne i butikkerne. Det kan f.eks. være, at du gerne vil låne til et nyt køkken – det kan du nu gøre direkte i butikken.

Butikkerne har typisk lavet en aftale med en online bank. Det kunne f.eks. være https://ikanobank.dk/. Det er en god aftale for alle. Det er hurtigt og nemt at låne, butikken tjener på at sælge dig et køkken og banken tjener via renter og gebyrer.

I nogle tilfælde er det muligt at låne både rente og gebyrfrit. Her tjener online banken sine penge ved at det koster et oprettelsesgebyr at låne. Derudover så koster det et stort strafgebyr, hvis man enten glemmer eller ikke kan betale til tiden. Bankerne har regnet på at det er en god forretning for dem. Det er det også for dig, hvis blot du betaler til tiden. Så er det et godt og billigt lån. 

Lån uden sikkerhed

Modsat de traditionelle banker er det muligt at låne i butikkerne eller direkte i online banken uden at der skal stilles sikkerhed. Hvis du skal låne et større beløb, kan du blive bedt om at dokumentere at du har en indtægt. Det kan du f.eks. gøre ved at vise din seneste lønseddel. 

Selve låne proceduren er nem og der stilles få krav til låneansøgeren. Du skal have et NemId, en emailadresse og så skal du have en dansk folkeregisteradresse. Til sidst skal du være mindst 18 år og myndig. Nogle online banker låner også til folk der er registreret i RKI, men her vil kravene være meget anderledes og du skal igennem en individuel kreditvurdering. Kravene og prisen på disse lån vil ofte være betydelige.