LÅN

Få hjælp til at finde det rigtige lån

Få hjælp til at finde det rigtige lån

editorial

Lånemarkedet, især den del der er online, kan være svært at få et overblik over, hvis man er interesseret i at finde en bank, hvor man kan låne. Især uden at skulle betale mere end nødvendigt i renter og gebyr.  

I nogle tilfælde kan det være svært at vurdere hvilke lån der er gode og hvilke man skal undgå. Som låneansøger uden den store erfaring, er der hjælp at hente på flere hjemmesider, der gratis tilbyder at finde mindst 3 forskellige banker, hvor du kan ansøge. Det vil være lån som du har mulighed for at sammenligne og du kan finde det bedste lånetilbud. Det kunne f.eks. være https://ikanobank.dk.

Det er tid der er givet godt ud og det er i virkeligheden både hurtigt og nemt at ansøge. Det er ÅOP, rentesatsen, betalingsbetingelserne du skal sammenligne. Lån hvor det ikke er muligt at betale lånet tilbage før tid, bør du som udgangspunkt undgå.

Krav fra bankerne

Et af kendetegnene ved online bankerne er, at de stiller få krav til deres ansøgninger. De har blandt andet ikke et krav om sikkerhed og de spørger heller ikke ind til, hvad pengene skal bruges til. De anbefaler dog at man bruger pengene som det var planlagt.

For at kunne låne er det nødvendigt at have et NemId. Det skal du bruge til at underskrive det bedste tilbud. For at kunne få et tilbud af banken skal du være i besiddelse af en emailadresse. Derudover er det et krav at du har en dansk folkeregister adresse og så skal du være myndig og mindst 18 år. Flere banker kræver dog at du er ældre. 

Er du registreret i RKI som dårlig betaler, er det hos nogle banker stadig muligt at låne. Her vil kravene dog være markant flere og det vil kræve en individuel vurdering.