love lingeri

Tør man give noget frækt fra Love Lingeri til en elsker?

Tør man give noget frækt fra Love Lingeri til en elsker?

editorial

Der er ikke noget, som den der hede forelskelse, når man er helt nyforelsket, og man kun har øjne for hinanden, og man kan leve af hinanden og kildevand, hvis det skulle være.

Verden kunne gå under omkring hinanden, men så længe man bare er sammen, så er man lykkelig indtil sidste øjeblik på jorden – og måske også i efterlivet sammen.

Sådan føles det i hvert fald, så man vil gøre alt for hinanden; men det kan være svært at tage det alvorlige skridt, hvis man ikke helt ved, hvor man står henne i forholdet.

Man dater måske stadig lidt endnu, men følelserne blusser hurtigt op, og man kan begge mærke, det er gensidigt.

Så hvordan kan man lige forsegle det for at vise, at man mener det?
Det er jo lidt for tidligt at sige, at man elsker den anden, men hvis man ikke taget “forholdet” skridtet videre, så kan man glide fra hinanden – og det skulle nødigt ske!

Giv den gave fra Love Lingeri

Nu med elsker mener vi her en person, som man ikke rigtig dater længere, da man er nået til det punkt, hvor man ses eksklusivt med hinanden, men man er endnu ikke et par.

Det skal ikke forstås som, at man er utro og har en anden partner ved siden af, for det vil vi ikke advokere for, selvom muligheden for, at den slags sker, bestemt kan finde sted.

Så man vil gerne vise, at man har følelser for den anden, så man overvejer at finde noget på https://www.love-lingeri.dk/ at give som gave.

Man kan sige, at mange af tingene her skam findes i flere kategorier, hvor der er det mere vovede til det mere uskyldige, men navnet i sig selv siger noget om, hvad man mener om den anden.

Det kan være det rette tidspunkt at give det på, men det kan også modtages forkert. Det må man lige stikke en finger i jorden og mærke efter angående.