love lingeri

Love Lingeri - når du skal forkæle dig selv

Love Lingeri - når du skal forkæle dig selv

editorial

Trænger du til at forkæle dig selv, og har du brug for et lille løft i hverdagen? Så kan du med fordel overveje at investere i en samling af lækkert lingeri.

Hvorfor købe lingeri?

Måske synes du at det virker underligt overflødigt at købe lingeri. Det er jo bare undertøj så det kan ikke ses hvis du er iført almindelig hverdags beklædning. Og når det er sexy time skal det alligevel bare af med det samme.

Men faktisk har lingeri en vigtig funktion – og det er at styrke din sensualitet og din erotiske selvtillid. Hvis du går rundt med bevidstheden om at du inderst inde er iført frækt og forførende lingeri vil det helt sikkert smitte af på din udstråling – og på dit generelle humør. Og så er det meste lingeri ikke blot designet til at se godt ud. Det er også fremstillet i behagelige materialer som er gode for huden og som kan hjælpe dig med at holde på formerne på komfortabel vis.

Hvilken slags frækt undertøj skal jeg vælge?

Når du står for at skulle udvælge dine første stykker lingeri kan det godt betale sig at gå efter en basal garderobe i første omgang. En sådan består typisk af en flot og velsiddende BH med en dertil matchende trusse.

Når først du har styr på dit BH og trusse sæt kan du altid udvide samlingen med mere raffinerede elementer så som hofteholder med selvsiddende strømper eller et par lækre strømpebukser, et korset eller en corsage, eller måske et frækt playsuit eller en forførende luftig kimono. Der er masser af muligheder i lingeri afdelingen – og det er bare om at vælge og vrage.

Hvor kan jeg finde det flotteste lingeri?

Hos Love Lingeri kan du altid finde et stort og velassorteret udvalg af lækkert lingeri fra kendte brands – se det på love-lingeri.dk.