Emaljering af badekar pris

Sådan kan du renovere dit badeværelse på budget

Sådan kan du renovere dit badeværelse på budget

editorial

Har du et badeværelse, som du synes godt kunne trænge til en kærlig hånd? Så er der løsninger at finde til dette problem. Hvis du ikke har pengene til at få renoveret dit badeværelse i grove træk, så er der også andre løsninger, der ikke koster alverden. Det kan skabe et ligeså hyggeligt og nyt badeværelse. Læs med i dette indlæg, hvor vi har listet nogle alternative løsninger til renovering af dit badeværelse.

 

1. Få malet dine vægge

Hvis du synes, at malingen ude på badeværelset enten er ved at falme eller trænger du blot til en farveskift, så kan du selv få malet dine vægge ude på badeværelset. At male badeværelsesvæggene med en ny farve er en billig måde at ændre badeværelsets udseende på.

Du kan selv male det, så du sparer pengene på at hyre en professionel maler. Du kan også gøre badeværelset mere hyggeligt ved at tilføje tapet. Tapet på en side af en væg kan se især flot ud på et badeværelse.

 

 

2. Skift toiletsædet

Det er meget nemt at udskifte et toiletsæde. Folk har en tendens til at blive generet af toiletsæder, der er ødelagte eller som ser lidt falmede ud. Du kan nemt få fat i et nyt enten online, i dit lokale byggemarked eller i nogle andre special butikker, der forhandler med badeværelsesmøbler. Du kan også vælge et toiletsæde, der er mere farverigt, så du kan få en følelse af, at der er sket noget nyt ude på badeværelset.

 

3. Få malet dit badekar

Hvis du har et badekar, hvis farve og emalje er ved at falme, så kan du få den malet også. Her er det ikke almindelig vægmaling, men derimod speciallavet maling, der kan give dit badekar et helt nyt udseende. Det er en slags ny emalje, der bliver spraymalet på dit badekar, hvor det kan fjerne gamle mærker og kalkrester, som der har siddet længe på dit badekar.

Du kan finde ud af, hvad emaljering af badekar pris er på internettet, eller ved at ringe til en autoriseret specialist indenfor området og høre, hvad det kan koste dig.