Emaljering af badekar pris

Få farver ind på dit badeværelse

Få farver ind på dit badeværelse

editorial

Der er mange måder, hvorpå du kan bringe farver ind på dit badeværelse. Hvis du savner lidt kulør, og farvespil på badeværelset, end blot det klassiske hvide, så skal du læse med her. Her har vi nedskrevet nogle idéer til, hvordan du kan få bragt nogle farver ind på dit badeværelse.

1. Vælg farverige vægfliser 

Hvis du står og skal totalrenovere dit badeværelse, så kan du overveje at få lagt farverige vægfliser, fremfor de klassiske hvide. Der findes mange farvekombinationer, der kan spille godt ude på badeværelset. Det kan være hvid sammen med lyseblå, eller sartrosa sammem med det hvide.

Det kan gøre rummet mere dekorativt, og anderledes end det tradtionelle. Du kan også vælge et område ude på badeværelset, hvor der skal være vægfliser. Det kan enten være ved håndvasken eller ved toilettet. 

 

 

2. Få farverige badekar eller armatur

Du kan også vælge at få et farverigt badekar eller armatur til håndvasken. Det kan give badeværelset et mere eksklusivt udseende, fordi det bryder lidt med det traditionelle. Hvis du allerede har et badekar, men farven passer ikke med den nye stil, så kan du få malet dit badekar.

Her vil der blive malet med en speciallavet maling til badekar, fremfor almindelig vægmaling. Du kan derfor få et farverigt badekar eller et helt klassisk hvid, hvis dette er ønsket. Du kan læse mere via dette link:  https://www.emaljespecialisten.dk/emaljering-af-badekar-pris/

 

3. Køb farverigt tilbehør

Du kan også få farver ind på badeværelset, ved at få købe farverigt tilbehør, såsom håndklæder, gulvmåtter eller pynteting. Det handler om at følge en stil ude på badeværelset. Det skal naturligvis ikke være en eksplosion af alle mulige farver, men derimod skal du følge et farvetema og holde ved den.

Sådan får du mest ud af rummet, og du får skabt et hyggeligt badeværelse til dig selv, din familie og de gæster, som kommer på besøg. Du kan finde pyntesager, såsom vaser, fyrfadslys eller plakater, der allesammen er farvekoordineret. Du kan lade dig inspirere af andre, ved at kigge på sociale medieplatforme som Pinterest eller Instagram, og se hvilke farver, de har brugt.