Emaljering af badekar pris

Hvordan du kan renovere dit badeværelse

Hvordan du kan renovere dit badeværelse

editorial

Har du altid drømt om at have et luksuriøst badeværelse, med badekar, brusekabine og flotte armatur og håndvaske? Så skal du måske i gang med at realisere din drøm med en renovering af dit badeværelse. Renovering af et badeværelse kan godt tage tid, og der skal tages nogle beslutninger, så du får et velfungerende og funktionelt badeværelse. Læs med i dette indlæg, om hvordan du kan renovere dit badeværelse. 

 

1. Find ud af hvad stilen skal være

Der er mange måder, du kan indrette og designe dit badeværelse på. Hvis du har et ældre badeværelse, der er opført i en 70’er stil, så kan du enten vælge at bruge noget af det oprindelige design eller fjerne det helt. Det kommer naturligvis an på din smag, og hvad du synes vil passe godt med stilen dit hjem. Der er mange, der vælger den nordiske stil, hvor der er rene linjer og indretningen er meget minimalistisk. Det er et tidløst look, og kan for det meste se relativt pænt ud, grundet det stilrene design.

 

 

Det kan også være, at du vil over i den franske landstil, med gyldne armatur, og baroklignende badekar, og brusekabine. Planlæg sammen med din byggeherre eller indretningskoordinator, hvordan badeværelse kan renoveres mest funktionelt og efter de ønsker, som du har.

 

2. Hvilke ting skal renoveres eller udskiftes?

Hvis dit badeværelse er funktionelt, men bare ikke ser så pænt ud, så kan du overveje at få udskiftet eller renoveret enkle dele. Det kan være, du har et gammelt badekar, som du ikke vil af med. Men dens emaljeoverflade er ikke så pænt, eller farven på badekarret passer ikke med resten. Så kan du få malet en ny emalje på dit badekar. Det kan give dig et nyt helt badekar, og resultaterne er utrolige. Du kan finde prisen på emaljering af badekar på Google, ved at skrive “emaljering af badekar pris”.

Der kan også være dele, der trænger til en helt udskiftning, såsom dit toilet eller brusesæt. Men før du vælger at smide alt væk, så kan du overveje, om der er noget, du kan gemme på eller blot få det renoveret, så det opererer funktionelt igen. Det gør renoveringen lettere for dig, og måske endda mere besparsommeligt.