massage

Massage kan gavne på mange parametre

Massage kan gavne på mange parametre

editorial

Der kan være mange grunde til, at man overvejer at tage til massør. Det kan være grundet spændinger, det kan være fordi det er rart, eller det kan være grundet noget helt tredje. I dette indlæg kommer vi ind på nogle af de konkrete områder, hvor det kan gavne at få massage.

Kan løsne op

Massage er ofte en god måde at få løst op på, hvis man har spændinger i kroppen. Det er dog ikke en mirakelkur, og man skal derfor oftest vedligeholde det med løbende massage, eller ved at lave øvelser hjemme. Hvilken massage man skal vælge når det kommer til spændinger i kroppen afhænger af de spændinger man har.

Nogle gange vil en sportsmassør være bedst, hvor ved andre vil det være fint med en Thai massage eller lignende.

image

Kan fjerne smerter

Sammenhængende med, at man kan få løsnet op i sin krop, så kan det også fjerne smerter. Det kan det, fordi man ved at få fjernet myoser får fjernet samlinger i kroppen, som kan give smerter. Det kan derfor være sundt med en massage i ny og næ, blot for at sikre, at der ikke sidder myoser i klemme.

Hvis du gerne vil have hjælp til at få dine smerter fjernet, så anbefaler vi denne klinik: https://www.kiropraktor-frederiksberg.dk/behandling/massage 

Giver anledning til at slappe af

Der er mange som slapper af, når de tager til massør. Det gør de, fordi de giver slip på deres spændinger, men også fordi det er et frirum, hvor man blot skal nyde den behandling man er i gang med. Hvis man tager til en massør, som vægter afslapning og en behagelig massage højt, så vil der typisk også være duftlys, musik og andre sansestimulanser, som får en til at slappe endnu mere af.

Når man slapper af, så vil kroppen også bedre kunne give slip på de spændinger der er, hvorfor det er en stor del af massagen, som man er i gang med.