massage

Forkæl din krop med en velgørende massage

Forkæl din krop med en velgørende massage

Massage er andet og mere end blot en luksus, man under sig selv på ferien. Der er faktisk mange sundheds- og helbredsmæssige grunde til at få en god massage i hverdagen.

Hvorfor skal jeg booke tid til en massage?

Du bør forkæle dig selv med en god massage – og helst en konsistent række af slagsen – i de perioder, hvor du føler dig udpint, udmattet og udbrændt. Du kan nemlig få ny energi ved at lade kroppen slappe af og nulstille med en god massage.

Stress og udbrændthed er utroligt opslidende for systemet – og hvis du ikke tager dine stress symptomer alvorligt, kan du risikere en langtids påvirkning af kroppens funktioner. Men en massage får kroppen en time out, og det samme gør det sympatiske nerve system, som er ansvarlig for de udtalte stress symptomer.

Ved en massage udløses endorfiner, som virker opløftende og afstressende på én og samme tid. Blodgennemstrømningen til såvel muskler som til vitale organer øges, og spændinger opløses. Når du giver dig selv lov til at slappe af i en times tid eller to på massørens briks, kan du faktisk dulme de hårde stress symptomer, og på den måde undgå, at det udvikler sig til en farlig og giftig tilstand.

Hvor finder jeg den bedste massør i mit lokal område?

Det kan altid godt betale sig at booke tid hos en massør, som har klinik eller praksis tæt på dit arbejde eller på dit hjem. På den måde slipper du for at skulle transportere dig langt, når du skal til massage. Samtidig er det en god idé at vælge en dygtig og erfaren massør, som du kan have tillid til, og som kan tilrettelægge et individuelt behandlings forløb tilpasset dig, dine behov, og din krops eventuelle skader eller skavanker.

Læs mere, og book tid til massage i Hammel, på kiropraktoren-hammel.dk