massage

Massage - helse for krop og sjæl

Massage - helse for krop og sjæl

Det er ikke mange, som siger nej tak til en lækker og afslappende massage, når lejligheden byder sig. Mange af os har nydt en god massage, når vi var på ferie under fremmede himmelstrøg, eventuelt i spa afdelingen på et luksus hotel.

Derfor er der mange som anskuer massage som noget eksotisk og som lidt ekstra fløde på lagkagen, når det hele skal være lidt ekstra vaganza. Men vidste du, at det i mange lande – og ikke kun i det fjerneste Østen – er ganske normalt for læger at ordinere massage som en del af et behandlings forløb?

Dette skyldes, at massage har rigtig mange helsebringende egenskaber, og kan have effekt på alt fra heling af sports skader til sænkning af stress niveauet og lindring af smerter i forbindelse med gigt eller auto immune sygdomme.

Hvilken slags massage skal jeg vælge?

Hvis du således er med på idéen om at gøre massage til en vel integreret del af dit sundheds regimente, bør du først og fremmest opsøge en dygtig og erfaren massør. Det er også vigtigt, at du føler dig tryg ved din massør – tryghed og sikkerhed bidrager til afslapningen, således at du bedre kan tage imod behandlingen. Og så er det faktisk sekundært, om massøren annoncerer med forskellige behandlings former så som fysiurgisk massage, wellness massage, dybde massage, bindevævs massage eller andet godt.

En dygtig massør vil kunne tilpasse sin massage metode præcist til dig, således at dine ønsker og din krops behov imødekommes. Hvis du vælger en fast massør, har du ydermere fordelen af at få en massør, som over tid kan lære din krop og dens skavanker at kende på et dybere plan. På den måde vil du få det optimale ud af din behandling fra gang til gang.

Du kan finde din nye, dygtige massør på helsemassagen.dk – kvalitets massage i Tønder.