Banapandekager er den perfekte nemme dessert efter en middag
Hvis du skal holde middag for noget familie eller nogle venner, og du gerne vil have, at det ikke skal være alt for svært og prætentiøst, er det en god ide, at du finder på en nem dessert bagefter. Selvom en dessert har været nem at lave, kan den sagtens være yderst velsmagende. Det er derfor en rigtig god ide, at du overvejer det, når du vælger dessert.
En nem og lækker form for dessert er for eksempel bananpandekager. Det mest besværlige ved dem er faktisk, at de skal bages på panden, hvilket kan tage noget tid. En mulighed er, at du har flere pander i gang på en gang. Det gør, at du hurtigere kan have alle pandekagerne færdige, så du igen kan komme ind og hygge dig med dine gæster. En anden mulighed er, at du laver bananpandekagerne dagen før. På den måde skal du bare varme dem, når det er tid til at spise dessert. Det er også en meget nem mulighed for dig.
Der findes en række gode opskrifter på bananpandekager på nettet. Det kan derfor blive svært for dig at vælge, hvilken der vil være bedst for dig at lave. Vi anbefaler altid, at du starter med den hos dk-kogebogen.dk. Det er en meget simpel opskrift, hvor det er nemt at lave en større portion, hvis du har brug for det. Derudover kræver den ingen specielle ingredienser, og der er ingen mærkelige ting i, som der måske er nogle gæster, der ikke kan lide. Det er derfor også en god mulighed for dig.
Fordelen ved bananpandekager er også, at de er nemme at lave, hvis du får uventede gæster. Det kan jo ske, at der kommer nogle forbi, fordi de lige var i nabolaget. Selvom du jo ikke kunne vide, at de ville droppe ind, er det stadig rart, at du kan lave noget lækkert til dem. Der er bananpandekager det oplagte valg.
Alt hvad du skal bruge til dem er mel, mælk, bananer, æg, lidt salt, lidt sukker og olie til at stege dem i. Det er noget, der findes i de fleste danske køkkener. Derfor vil du hurtigt kunne røre nogle pandekager sammen og lave dem til de gæster, der lige kommer forbi.
Når du laver pandekagerne, er det nemmest, hvis du bruger nogle bananer, der er godt modne. Det er med til at gøre, at de er nemmere at mose, så de bliver en del af dejen. Hvis du ikke har modne bananer, kan du for eksempel i stedet komme bananstykker i.