bananpandekager

Husk at skrive det ned, når du laver bananpandekager!

Husk at skrive det ned, når du laver bananpandekager!

editorial

Når du skal til at lave bananpandekager, så kan du heldigvis slå en opskrift op meget hurtigt, så du kan påbegynde at lave den, medmindre du lige skal anskaffe nogle ingredienser først.

Den slags kan du gøre på nettet, men måske har du også en kogebog, som du kan slå op i, når behovet for bananpandekager melder sig.

Måske har du en mor eller veninde, som du altid konsulterer, når du skal lave denne ret, så du lige ringer og hører ad, hvordan man gør – det er måske den ubevidste grund til, at du aldrig skriver deres opskrift ned: for du vil gerne have dem på besøg.

Man kan jo også prøve sig frem helt fra bunden, men så er der nok stor chance for, at det kommer til at gå galt.

Derfor er det bedste, at man har en opskrift at gå ud fra, som man har skrevet eller får skrevet ned.

Tag diktat på de bananpandekager

Vælger man som sagt at spørge andre til råds, hvordan man laver de her pandekager, så kan det være de dikterer det over telefonen eller skriver den per mail, så man kan have den ved hånden senere.

Det er lidt lettere, end at man gør det, mens man laver de bananpandekager – og ellers bør man have en anden til at tage diktat for en imens.

Hvis man tager udgangspunkt i en andens bananpandekageopskrift, så bør man også lige give mulighed for, at man kan supplere med rettelser, så det ender med at blive ens helt egen opskrift – som man senere må skrive rent.

Det ender nok med at blive sådan en opskrift, som der ændrer sig med tiden, som man bliver bedre til at lave de pandekager, og det afsætter nok også brugsspor på papiret, hvor man har opskriften.

Men for pokker, hvor smager de bananpandekager godt!