alkoholbehandling

Alkoholbehandling efter Minnesota modellen - effektivt og omsorgsfuldt

Alkoholbehandling efter Minnesota modellen - effektivt og omsorgsfuldt

editorial

Et alkoholmisbrug er ikke noget at spøge med – eller tage let på. Mange misbrugere af alkohol kan gå rundt med deres misbrug i årevis, enten fordi selv de nærmeste ignorerer misbruget og slår det hen med at ”han er måske lidt glad ved de våde varer” eller ”hun har det lidt svært for tiden, og så får hun måske lige en tår over tørsten”. Dette hænger sammen med, at alkohol er en accepteret og udbredt del af vores kultur her i den vestlige verden. Og derfor kan et decideret misbrug holdes skjult meget længe, uden at nogen løfter et øjenbryn, før det nærmest er for sent.

Få behandling af alkohol misbrug hurtigt

Er du pårørende til en alkohol misbruger, kan det godt være uendeligt svært at nå frem til erkendelsen af, at der her er tale om et problem, som skal adresseres. Og når det er svært for dig, så overvej, hvor vanskeligt det er for den misbrugsramte selv. Mennesker, som rammes af et alkohol misbrug, er som regel både skamfulde over misbruget, samtidig med, at de benægter det over for alle – også over for sig selv. Derfor er konfrontationen den suverænt hårdeste del af, og samtidig det mest afgørende skridt på vejen ud af et misbrug. Og når først det er lykkedes at få overtalt den misbrugsramte til at påbegynde en afvænning, er det vigtigt, at der ligger en plan klar for behandling og terapi.

Fem uger med omsorgsfuld og målrettet behandling af alkohol misbrug

Hos Behandlingscenter Søby Park behandles alle typer misbrug med udgangspunkt i den kendte og succesfulde metode Minnesota modellen. Minnesota modellen er den metode, som har de mest veldokumenterede succes rater inden for misbrugsbehandling, da den arbejder med det hele menneske, og ikke benytter sig af unødig medicinering. Du kan blive klogere på det effektive alkoholbehandling forløb på behandlingscentersoebypark.dk