Blomsterbutik

Find den bedste blomsterbutik i Brøndby Strand

image

Hvis du er på udkig efter en blomsterbutik i nærheden af din bopæl i Brøndby Strand kan du vælge MM Blomster.

MM Blomster er en blomsterbutik i Brøndby Strand med mange års erfaring inden for blomsterbinderi. Hos MM Blomster finder du udelukkende dygtige faguddannede blomsterbindere som står klar til at fremtrylle de smukkeste buketter og andre blomster arrangementer til dig.

Når du bestiller din buket eller din krans hos MM Blomster kan du være sikker på at den er fremstillet af smukke og levende blomster som holder sig kønne og friske i lang tid. MM Blomster leverer gerne til såvel private adresser som til hospitaler, kirker og kapeller tæt på Brøndby Strand.

Ønsker du således at begave den nybagte mor med en smuk og dekorativ Mor og Barn buket kan du få denne leveret direkte til stuen på barselsgangen. Mor og Barn buketten er et unikt koncept, sammensat af to buketter – en stor og en lille.

Du kan få Mor og Barn buketten i en drenge eller en pige version i henholdsvis blå eller lyserøde nuancer. Du kan selvfølgelig også vælge en neutral version af den populære Mor og Barn buket, som så bliver holdt i hvide og beige toner. Og skulle den nybagte mor være så heldig at have fået tvillinger følger der selvfølgelig to små buketter med i Mor og Barn buketten.

Lad MM Blomster hjælpe med de store begivenheder

MM Blomster kan også hjælpe dig med at levere den tunge bårebuket eller vanskeligt håndterbare begravelses krans direkte til kirke eller kapel i forbindelse med begravelse eller bisættelse. Og skal du have pyntet smukt op til reception eller fest i anledning af bryllup, barnedåb eller konfirmation hjælper MM Blomster også gerne med såvel bord arrangementer som matchende buketter.

Du kan læse mere om MM Blomster, og bestille blomster online via hjemmesiden mmblomster.dk